вторник, 17 февруари 2009 г.




Тази книга не е фантастика. Тя е научно познание за живота след смъртта. Съдържа огромна информация за отвъдния свят и представлява безценен наръчник за човека по възловите житейски проблеми. Книгата разказва за чудните преживявания на освободения от земното тяло дух в невидимите светове. Базира се на строго духовно познание, известно още от древността на малцината посветени в тайните на Природата. Тази книга не само изяснява какво става след смъртта, къде отива духът и какво представлява Отвъдното, но същевременно осветлява същността и смисъла на такива глобални въпроси, които са вълнували човечеството от най-дълбока древност, каквито са:

произходът на Вселената,
човешката еволюция,
записките на Природата,
Космичните Дни и Нощи,
вълните на живота,
миналите прераждания,
кармичните дългове,
Космичните Закони,
съдбата,
Адът и Рая,
сънищата,
болестите,
смъртта на деца,
ясновидството,
хипнотизмът,
трансът,
душевните заболявания,
шизофренията,
космичната мисия на Христос,
доктрината на Непорочното Зачатие,
грехопадението,
послесмъртната съдба на самоубиеца,
ефтаназията,
абортите,
разводите,
присаждането на органи,
смъртното наказание,
наркотичната пристрастеност
и много други.


Книгата е добро четиво за всички възрасти – от деца до дълбока старост. Всеки заслужава да знае какво става с човека след като булото на смъртта се спусне и той изпадне в състояние на “вечен покой”. И всеки се нуждае от познание на основните Космични Закони, които управляват цялата Вселена, включително и човека и на които е подчинен целият видим и невидим свят.
Тази книга разкрива какъв е еволюционния път на човека, откъде идва той, къде отива и в какво се състои истинския смисъл на живота. Тя дава безценно познание, което може да промени и облегчи съдбата на човека и да направи живота му много по-лесен и осмислен.

Първия Български Бутон за споделяне

Няма коментари:

Публикуване на коментар